Κάτια Ζυγούλη και Απόστολος Ρουβάς φτιάχνουν σπιτική πίτσα

cebaceaccf84ceb9ceb1 ceb6cf85ceb3cebfcf8dcebbceb7 cebaceb1ceb9 ceb1cf80cf8ccf83cf84cebfcebbcebfcf82 cf81cebfcf85ceb2ceaccf82 cf86cf84
katia zygouli apostolos roubas

Ο σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, Απόστολος Ρουβάς, φιλοξενήθηκε στο κανάλι της Κάτιας Ζυγούλη στο youtube και μαζί έφτιαξαν μία σπιτική πίτσα.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη, είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια μητέρα, και απολαμβάνει να φροντίζει και να περιποιείται την οικογένειά της με κάθε τρόπο.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, συνεπώς φροντίζει ό,τι φτιάχνει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Μπορεί η Κάτια Ζυγούλη να είναι εξαιρετική μαγείρισσα, όμως όταν μπαίνει στην κουζίνα έχει και βοηθούς. Η πρωτότοκη κόρη της, Αναστασία, λατρεύει να μαγειρεύει και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 12 χρονών, τα πάει πολύ καλά.

Τον τίτλο του MasterChef θα μπορούσε να πάρει και ο Σάκης Ρουβάς, καθώς τα πιάτα που φτιάχνει είναι πολύ νόστιμα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε στην κουζίνα μαζί με τον Απόστολο Ρουβά και μαζί έφτιαξαν πίτσα. Ο σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” φιλοξενήθηκε στο κανάλι της Κάτιας Ζυγούλη στο youtube και μαζί μας έδειξαν βήμα-βήμα πώς φτιάχνουν την ωραιότερη πίτσα.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ