Κάτια Ζυγούλη: Τι εξομολογείται για τα μπότοξ και την απιστία

cebaceaccf84ceb9ceb1 ceb6cf85ceb3cebfcf8dcebbceb7 cf84ceb9 ceb5cebecebfcebccebfcebbcebfceb3ceb5ceafcf84ceb1ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1
katia zygouli

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, και ανφέρθηκε στην απιστία, τον Σάκη Ρουβά και την.. πεθερά της.

Η Κάτια Ζυγούλη ζήτησε από τους followers της να της κάνουν αστείες, δύσκολες ακόμη και… δύσκολες ερωτήσεις. Αφού τις συγκέντρωσε, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να απαντήσει χωρίς φόβο και πάθος, και με απόλυτη ειλικρίνεια.

Εξήγησε για ποιο λόγο μιλάει αργά. Αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική, αν κάνει δουλειές ο Σάκης στο σπίτι και αν συγχωρεί την απιστία!

Η Κάτια Ζυγούλη απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις ομορφιάς, όπως στο αν κάνει μπότοξ, αλλά και σε αστείες, όπως πόσες κότες έχει στο κτήμα που μένει με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά στον Νέο Βουτζά. Ποια είναι η σχέση της με την πεθερά της Μαρία;

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη.

Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου», είπε η Κάτια Ζυγούλη.

Βοηθάει ο Σάκης στις δουλειές του σπιτιού: «Αναγκαστικά ναι για να μην του γκρινιάζω. Φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια. Τρώμε μια φορά την εβδομάδα».

Την ώρα που η Κάτια μιλούσε για τη σχέση της με την πεθερά της και εξηγούσε ότι την λατρεύει αλλά όταν κάτι δεν της αρέσει της το λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η πεθερά της! «Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω “Μαρία όχι τώρα”».

«Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχωρεί την απιστία, αλλά το εγώ όχι», λέει η Κάτια Ζυγούλη απαντώντας σε ερώτηση αν θα συγχωρούσε την απιστία.

Δείτε το βίντεο με την Κάτια Ζυγούλη.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ