Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου

cebaceaccf84ceb9ceb1 cf84ceb1cf81ceb1cebccf80ceaccebdcebacebf ceb7 ceb1cebdcf84ceafceb4cf81ceb1cf83ceae cf84ceb7cf82 cebcceb5cf84ceac
katia tarampanko 2405

Το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο αρνήθηκε να σχολιάσει όσα της καταλόγισε ο πρώην σύντροφός της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος. «Μπορεί να τα ξαναβρούν», δήλωσε η δημοσιογράφος που επικοινώνησε μαζί της.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον tattoo artist, διατηρούσε παράλληλη σχέση με κάποιον γνωστό του.

H εκπομπή «Love it», ωστόσο, θέλησε να επικοινωνήσει με την Κάτια Ταραμπάνκο, προκειμένου να σχολιάσει τα όσα της καταλογίζει ο πρώην σύντροφός της.

Όπως ανέφερε η Μάρτζυ Λαζάρου όμως, στον αέρα της εκπομπής, το μοντέλο ξαφνιάστηκε από τα όσα ειπώθηκαν.

«Όταν έσκασε το θέμα, την πήρα τηλέφωνο. Ξαφνιάστηκε. Δεν ήθελε όμως, να μπει στη διαδικασία να απαντήσει και να δώσει συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής.

Όπως είπε, δεν θέλει να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα, γιατί μπορεί αύριο – μεθαύριο να τα ξαναβρούν. Αυτό δεν το απέκλεισε. Σίγουρα, δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά», είπε κλείνοντας η δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ