«Κάτι Μου Λέει»: Ο Ανδριανός κυκλοφορεί νέο single και music video

cebaceaccf84ceb9 cebccebfcf85 cebbceadceb5ceb9 cebf ceb1cebdceb4cf81ceb9ceb1cebdcf8ccf82 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5
andrianos kati mou leei video 022

Μία δυνατή ερωτική μπαλάντα παρουσιάζει ο Ανδριανός.

Ο Ανδριανός, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, επιστρέφει δισκογραφικά με το «Κάτι Μου Λέει».

Το τραγούδι κυκλοφορεί μαζί με το δικό του music video.

Ο Ανδριανός συνεχίζει τη solo διαδρομή του που ξεκίνησε με το επιτυχημένο single «Έφυγες» και μετά τη σειρά αγγλόφωνων τραγουδιών που κυκλοφόρησε ως μέλος του διδύμου oneyearlater.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, δύο δημιουργών που έχουν υπογράψει πολλές επιτυχίες.

Το «Κάτι Μου Λέει» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Σμυρνιώτης, με τον Ανδριανό να μας μεταφέρει με την ερμηνεία του και τον μοναδικό του τρόπο τα συναισθήματα του τραγουδιού.

«Κάτι μου λέει πως μετανιώνεις, με φίλους δεν γλιτώνεις και θέλεις να με δεις… Κάτι μου λέει πως θα γυρίσεις, την πόρτα θα χτυπήσεις, μα εδώ δεν θα με βρεις… Κάτι μου λέει πως κάποια μέρα, θα στείλεις “καλημέρα” με ένα “σ’ αγαπώ”… Κάτι μου λέει πως κλαις για μένα, μα πόνεσα για σένα και δεν σε συγχωρώ…», τραγουδά ο Ανδριανός.

Το «Κάτι Μου Λέει» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ