Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: «Ξανά Μαζί» για μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

cebaceb1ceafcf84ceb7 ceb3ceb1cf81cebccf80ceae ceb4ceb9cebfcebdcf8dcf83ceb7cf82 cf83cf87cebfceb9cebdceaccf82 cebeceb1cebd
kaiti garmpi dionysis sxoinas livestream concert 67293

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται «Ξανά Μαζί» στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας για μία μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες μας κλείνουν ένα ανεπανάληπτο ραντεβού γεμάτο μουσική, που θα μας βρει όλους με ασφάλεια «Ξανά Μαζί».

Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, τα αμέτρητα no1 hits τους, όπως το πρόσφατο ντουέτο τους «Ατόφιο Χρυσάφι» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τις μοναδικές ερμηνείες τους, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Εκρηκτικό δίδυμο στη σκηνή και στη ζωή, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς υπόσχονται μία συναυλία που θα μας συνεπάρει.

Παράλληλα η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει τα live parties σε Ελλάδα και Κύπρο στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της, έχοντας προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη (12 Ιουλίου), στο Εργοστάσιο Τέχνης της Πάτρας (14 Ιουλίου), στο Παραλίμνι της Κύπρου (6 Αυγούστου) και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίω (7 Σεπτεμβρίου).

Ωστόσο τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα είμαστε «Ξανά Μαζί» με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Εισιτήρια προπωλούνται:
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online στο www.ticketservices.gr
– Καταστήματα Public

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ