Καίτη Γαρμπή: Το επιτυχημένο γιορτινό άλμπουμ «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» επανακυκλοφορεί με μία έκπληξη

cebaceb1ceafcf84ceb7 ceb3ceb1cf81cebccf80ceae cf84cebf ceb5cf80ceb9cf84cf85cf87ceb7cebcceadcebdcebf ceb3ceb9cebfcf81cf84ceb9cebdcf8c
Καίτη Γαρμπή Kaiti Garbi 1

Με ένα νέο τραγούδι επανακυκλοφορεί το άλμπουμ «Χριστούγεννα Με Την Καίτη».

Η Καίτη Γαρμπή μας καλεί να κάνουμε και φέτος «Χριστούγεννα Με Την Καίτη», με την επανακυκλοφορία του επιτυχημένου γιορτινού της άλμπουμ που περιλαμβάνει και ένα καινούργιο τραγούδι – έκπληξη.

Το «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 και σημείωσε ρεκόρ, καθώς αποτελεί το μοναδικό ελληνικό χριστουγεννιάτικο άλμπουμ που έγινε χρυσό.

Το tracklist περιλαμβάνει 11 διασκευές μεγάλων ξένων χριστουγεννιάτικων επιτυχιών, με τη συνοδεία της παιδικής ορχήστρας του Σπύρου Λάμπρου και του τενόρου Κωνσταντίνου Παλιατσάρα.

Όλα τα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Τούλι Για Τον Χριστούλι», «Ο Άι Βασίλης Πάλι Θα ‘Ρθει» και «Ρούντολφ Το Ελαφάκι», αγαπήθηκαν πολύ και συνοδεύουν κάθε χρόνο τις γιορτινές ημέρες, ενώ το «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και τα επόμενα χρόνια.

Η νέα έκδοση του «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» περιλαμβάνει και ένα καινούργιο τραγούδι.

Πρόκειται για το «Χρόνια Πολλά», διασκευή του «Carol Of The Bells», ενός από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια παγκοσμίως, σε ελληνικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

Το «Χριστούγεννα Με Την Καίτη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής.

Ακούστε το «Χρόνια Πολλά (Carol Of The Bells)» παρακάτω:

[embedded content]

Ακούστε την επανέκδοση του άλμπουμ «Χριστούγεννα Με Την Καίτη»:

ΠΗΓΗ