Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Μενιδιάτης και Alcatrash στο «Αυτοκίνηση 81»

cebaceb1ceafcf84ceb7 ceb3ceb1cf81cebccf80ceae cf87cf81ceaecf83cf84cebfcf82 cebcceb5cebdceb9ceb4ceb9ceaccf84ceb7cf82 cebaceb1ceb9 alcatra
kaiti garmpi aytokinisi 81 17986898

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από νωρίς η «Αυτοκίνηση 81» θα είναι το απόλυτο place-to-be.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Χρήστος Μενιδιάτης και οι Alcatrash ξεκινούν εμφανίσεις στο «Αυτοκίνηση 81».

Η Καίτη Γαρμπή, βάζει την υπογραφή της με ένα από τα πιο θρυλικά clubs της νυχτερινής Αθήνας, την «Αυτοκίνηση», με ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, λάμψη κι ομορφιά.

Η «ντίβα της καρδιάς μας» θα μας μαγέψει, ακόμα μία φορά, με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες των τριάντα ετών της καριέρας της, τα κορυφαία hits της και τις αισθαντικές ερμηνείες της.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, θα δώσει άφθονο κέφι και δυνατές μουσικές στιγμές με την αυθεντική χροιά του, τις προσωπικές επιτυχίες του κι αγαπημένα τραγούδια δικά του και δικά μας.

Οι Alcatrash, η πιο hot και εκρηκτική μπάντα της ελληνικής μουσικής, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους και αγαπημένες επιτυχίες των ’90s για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε μαζί τους.

Ο Δημήτρης Σχοινάς θα κάνει το opening του προγράμματος με ένα πρωτότυπο δικό του concept, παίζοντας μουσική και τραγουδώντας.

Από τις 26 Νοεμβρίου η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει δυνατά στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από νωρίς (στις 22:00 το βράδυ), η «Αυτοκίνηση 81» θα είναι το απόλυτο place-to-be.

ΠΗΓΗ