Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Πρέπει να πάω για αιμοκάθαρση, είμαι νεφροπαθής – Περιμένω την Πυροσβεστική»

cebaceb1cebacebfcebaceb1ceb9cf81ceafceb1 ceb5cebbcf80ceafceb4ceb1 cf80cf81ceadcf80ceb5ceb9 cebdceb1 cf80ceaccf89 ceb3ceb9
facebookxionia attiki

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Είμαι νεφροπαθής και πρέπει να πάω για αιμοκάθαρση, δεν επιτρέπεται ο δήμος Αθηναίων να μην έχει καθαρίσει τις κεντρικές οδικές αρτηρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος.

Σοβαρά προβλήματα έχει αφήσει πίσω της, η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε τη χώρα, με την ταλαιπωρία των πολιτών να συνεχίζεται. Ο κ. Νίκος, νεφροπαθής, ο οποίος για να πάει αυτές τις ημέρες για αιμοκάθαρση αναγκάζεται να καλεί την Πυροσβεστική, μίλησε στο Mega.

«Βρίσκομαι στην οδό Νεοπτολέμου στον Προφήτη Ηλία. Δεν ανεβαίνει τίποτα εδώ. Το τετράγωνο γύρω από εμένα είναι κλειστό. Είμαι νεφροπαθής και πρέπει να πάω για αιμοκάθαρση, πήρα την Πυροσβεστική, όπως ήρθε και την Τρίτη, και μου είπαν ότι θα έρθουν τα παιδιά. Δεν επιτρέπεται ο δήμος Αθηναίων να μην έχει καθαρίσει τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Η Υμηττού δεν έχει καθαριστεί ούτε η μισή», είπε ο κ. Νίκος.

«Ερχόταν ταξί και με πήγαινε για αιμοκάθαρση, αλλά δεν μπορεί να έρθει τώρα το ταξί. Πάω στο Λευκό Σταυρό. Με πήραν δύο παιδιά από την Πυροσβεστική γιατί γλιστρούσε, με έβαλαν στο τζιπ, και μετά τους πήρα τηλέφωνο και ήρθαν και με πήραν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.