Κακοκαιρία «Μήδεια»: Αλυσίδες και απαγόρευση κυκλοφορίας σε δρόμους του Έβρου και της Ροδόπης

cebaceb1cebacebfcebaceb1ceb9cf81ceafceb1 cebcceaeceb4ceb5ceb9ceb1 ceb1cebbcf85cf83ceafceb4ceb5cf82 cebaceb1ceb9 ceb1cf80ceb1
facebook2493223

Κακοκαιρία «Μήδεια» – Όλες οι ειδήσεις:Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την επέλασή της «Μήδεια» σε Έβρο και Ροδόπη, με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας τις συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις, τον παγετό αλλά και τους ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο τα των νομών Έβρου και Ροδόπης διαμορφώνεται ως εξής:

Νομός Έβρου

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου, στην Εγνατία Οδό, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Γέφυρας Κήπων, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Αισύμης-Δερείου-ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Στο νησί της Σαμοθράκης όπου συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση, ισχύει προσωρινή απαγόρευση όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Καμαριώτισσας-Χώρας, στην Επαρχιακή Οδό Καμαριώτισσας-Θέρμων και στην Επαρχιακή Οδό Καμαριώτισσας-Λακώμματος.

Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο λοιπό Επαρχιακό Δίκτυο Σαμοθράκης, στον ορεινό όγκο του Δήμου Σουφλίου, στην Επαρχιακή Οδό Σουφλίου-Μεγάλου Δερείου, στην Επαρχιακή Οδό Σουφλίου-Δαδιάς, στην Επαρχιακή Οδό Προβατώνα-Λευκίμης και στην Επαρχιακή Οδό Αισύμης Λεπτοκαρυάς.

Νομός Ροδόπης

Στο νομό Ροδόπης απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, στην εθνική Οδό Κομοτηνής- Πόρτο Λάγους-Ξάνθης και στην Επαρχιακή Οδό Κομοτηνής-Ιάσμου-Αμαξάδων.

Απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα που κινούνται στο Επαρχιακό Δίκτυο: Καλλυντηρίο-Οργάνη, Βέλκιο-Αετόλοφος-Αετοκορυφή, Κρωβύλη-Μαρώνεια, Κρωβύλη-Διώνη-Στρύμη-Σαλμώνη-Βέννα, Άρατος-Φιλλύρα, Φιλλύρα-Δοκός-Λαμπρό, Καλλυντήριο Δρανιά, Φιλλύρα-Σκάλωμα-Δαρμένη, Μικρό Πιστό-Μύστακα-Αρριανά-Ήπιο-Αγιοχώρι-Στροφή-Νέδα. Επίσης, στην Επαρχιακή Οδό Νέας Σάντας-Δερείου από το 1ο χλμ, στο οδικό δίκτυο Βέλκιο-κόμβος Μέστης από το 1ο χλμ και στο ορεινό δίκτυο του Νομού Ροδόπης.

Τέλος, από την έντονη χιονόπτωση διακόπτεται η κυκλοφορία από Δρανιά προς Κάρδαμο-Κύμη, από Οργάνη προς Άνω Βυρσίνη, από τη Νέα Σάντα προς Κέχρο και από Δαρμένη προς Ραγάδα-Εσοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συνολικά 94 νέα κρούσματα μεταλλάξεων – Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *