Κακοκαιρία «Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές- Πού υπάρχουν προβλήματα, τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

cebaceb1cebacebfcebaceb1ceb9cf81ceafceb1 cebcceaeceb4ceb5ceb9ceb1 ceb4ceb9ceb1cebacebfcf80ceadcf82 cf81ceb5cf8dcebcceb1cf84
facebookkakokairiaEthniki15221sk

Τι ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών η κακοκαιρία «Μήδεια».

Τα σοβαρότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προέκυψαν από τη σφοδρή κακοκαιρία «Μήδεια» έχουν αποκατασταθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Φεβρουαρίου.

Η επανηλεκτροδότηση των Σποράδων ξεκίνησε από τις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις 17:00 μετά από την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πτώση δέντρων στις δύο γραμμές Μέσης Τάσης που τροφοδοτούν τα νησιά στο χερσαίο κομμάτι του Δικτύου στο Πήλιο. Ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πολύτιμη συνδρομή τους στην υπεράνθρωπη αυτή προσπάθεια, ενώ τα συνεργεία της Εταιρίας θα συνεχίσουν τις εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση όλων των ζημιών σε όλες τις γραμμές που τροφοδοτούν τα νησιά.

Στην Αττική έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα στις περιοχές όπου κυρίως λόγω πτώσης δέντρων προκλήθηκαν ζημιές στο Δίκτυο και αυτή την ώρα τα συνεργεία αποκαθιστούν μεμονωμένες βλάβες στα Βόρεια Προάστια καθώς και βλάβες σε μικρούς οικισμούς στην περιοχή του Ωρωπού.

Στη Εύβοια συνεχίζονται οι προσπάθειες επανηλεκτροδότησης αρκετών χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Στις υπόλοιπες περιοχές πανελλαδικά οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί και δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ζημιά στο Δίκτυο εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ – «Μήδεια»: Χιονίζει παντού στην Αθήνα – Αναμένεται δύσκολη νύχτα

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *