Κακοκαιρία: Προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας για ισχυρές καταιγίδες στην Κρήτη

cebaceb1cebacebfcebaceb1ceb9cf81ceafceb1 cf80cf81cebfceb5ceb9ceb4cebfcf80cebfceafceb7cf83ceb7 cf84ceb7cf82 ceb3ceb5cebdceb9cebaceae
facebookektakto

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ενόψει επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους και θα πλήξουν κυρίως την Κρήτη, σήμερα Δευτέρα (09-11-2020) από αργά το απόγευμα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες σε ολόκληρη την Κρήτη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αναλυτικά συστήνει:

  • Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.
  • Μην διασχίζετε για κανένα λόγο χείμαρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, πεζή ή με όχημα, εάν βρεθείτε στη θέση αυτή. Για κανένα λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *