Καλόκαρδος άντρας πληρώνει το γεύμα ηλικιωμένου όταν τον βλέπει να μετράει ψιλά μπροστά στο ταμείο

cebaceb1cebbcf8ccebaceb1cf81ceb4cebfcf82 ceaccebdcf84cf81ceb1cf82 cf80cebbceb7cf81cf8ecebdceb5ceb9 cf84cebf ceb3ceb5cf8dcebcceb1 ceb7

ezgif.com webp to jpg 20

ezgif.com webp to jpg 20

Καλόκαρδος άντρας πληρώνει το γεύμα ηλικιωμένου όταν τον βλέπει να μετράει ψιλά μπροστά στο ταμείο

Πλήρωσε το γεύμα του συνταξιούχου μόλις τον είδε να μετράει ένα ένα τα κέρματα για να φάει

Παλιά είδηση αλλά αξίζει να θυμόμαστε τέτοιες αξιέπαινες πράξεις ανθρωπιάς και καλοσύνης…

Πλήρωσε το γεύμα του συνταξιούχου: Πρόκειται για μία πράξη αγάπης που βίωσε ένας συνταξιούχος. Είναι μια πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Μια συγκινητική ιστορία που ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να πληρώσει το γεύμα ενός ηλικιωμένου συνταξιούχου στα McDonalds. Μάλιστα, το έκανε την ώρα που εκείνος μετράει την πενιχρή του σύνταξη στο ταμείο.

Το βίντεο – το οποίο τραβήχτηκε κρυφά από τη σύντροφο του επιχειρηματία που περίμενε στην ουρά και τώρα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο Facebook – δείχνει τον άντρα να δίνει την κάρτα του πριν ο ηλικιωμένος κύριος του πει «υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι σ’ αυτόν τον κόσμο».

Πλήρωσε το γεύμα του συνταξιούχου: Η συγκινητική ιστορία

Ο Tradie Dave Love προσφέρθηκε να πληρώσει το γεύμα του συνταξιούχου και τον πρωινό καφέ του και ο συνταξιούχος έβαλε τα ψιλά του πίσω στην τσέπη του.

ezgif.com webp to jpg 16

ezgif.com webp to jpg 16

Ο συνταξιούχος ευχαρίστησε τον Dave πριν απομακρυνθεί από το ταμείο με τον αριθμό της παραγγελίας του, αλλά ο επιχειρηματίας έβαλε ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων στο χέρι του λέγοντας: «Αυτό είναι για τον επόμενο καφέ σας». Ο ηλικιωμένος άνδρας αρχικά αντιστάθηκε, αλλά τελικά, δέχτηκε με ευγνωμοσύνη τα λεφτά λέγοντας «σας ευχαριστώ πολύ… είστε ένας πραγματικός κύριος, σας ευχαριστώ».

ezgif.com webp to jpg 17

ezgif.com webp to jpg 17

Ο Dave πήγε προς τη σύντροφό του, Melanie Langley, η οποία είχε καταγράψει κρυφά όλη την φάση και τον ρώτησε τι έκανε. “Βοηθώ τον ηλικιωμένο φίλο μου να βγει έξω, του έχουν απομείνει ελάχιστα από τη σύνταξή του,” λέει ο Dave στη Melanie.

“Είναι συνταξιούχος και είναι μεγάλος σε ηλικία, γι’ αυτό πλήρωσα το γεύμα του και του έδωσα 20 δολάρια. Αυτή είναι ζωή, γλυκιά μου.”

ezgif.com webp to jpg 18

ezgif.com webp to jpg 18

Η Melanie δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο με τη λεζάντα «απίστευτη πράξη καλοσύνης». “Ο αληθινός χαρακτήρας σου αποκαλύπτεται όταν κανείς δεν σε βλέπει,” έγραφε. “Του είπα ότι δεν έγραφα βίντεο καθώς θα με έκανε να το κλείσω.” Το συγκινητικό βίντεο έχει μοιραστεί πάνω από 20.000 φορές στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και έχει λάβει πολλά σχόλια από τους ανθρώπους που επαίνεσαν την ευγενική πράξη του Dave.

ezgif.com webp to jpg 19

ezgif.com webp to jpg 19

“Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν τον καλό κύριο,” έγραψε ένα άτομο. Ένας άλλος είπε: “Μπράβο σου, David, χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν εσένα σε αυτόν τον κόσμο. Είσαι ένας πραγματικός τζέντλεμαν!”

Πηγή: enimerotiko

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *