Καταστροφική για το eFootball 2022 με πολλή γκρίνια κι αρνητικές κριτικές

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε στην αγορά το eFootball 2022, το ποδοσφαιράκι της KONAMΙ που διαδεχθεί το Pro Evolution Soccer στη νέα εποχή. Το παιχνίδι είναι free-to-play, με την αρχική έκδοση να έχει μόλις εννέα ομάδες για φιλικά παιχνίδια, όμως αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα που υπάρχει. Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με παραμορφωμένα πρόσωπα ποδοσφαιριστών, αλλά και βίντεο με πολλά προβλήματα στις κινήσεις των παικτών και της μπάλας. Για το λόγο αυτό, το eFootball 2022 έγραψε ιστορία για λάθος λόγο, καθώς έγινε το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στο Steam. To eFootball έχει κατά 92% “Overwhelmingly Negative” κριτικές, με 7540 χρήστες να μην το προτείνουν. Αυτό σημαίνει πως ξεπέρασε το DLC του Europa Universalis IV που μέχρι τώρα είχε τις χειρότερες βαθμολογίες στο Steam, με 90% ποσοστό αρνητικών κριτικών. Στο Reddit υπάρχει ειδική σελίδα για το παιχνίδι, με αρκετά παραδείγματα και την σχετική καζούρα. Μέχρι στιγμής η KONAMI δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την προβληματική επιστροφή έπειτα από διάλλειμα […] ΠΗΓΗ

cebaceb1cf84ceb1cf83cf84cf81cebfcf86ceb9cebaceae ceb3ceb9ceb1 cf84cebf efootball 2022 cebcceb5 cf80cebfcebbcebbceae ceb3cebacf81ceafcebd
konamis efootball will launch with no microtransactions but 3dey.h1280

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε στην αγορά το eFootball 2022, το ποδοσφαιράκι της KONAMΙ που διαδεχθεί το Pro Evolution Soccer στη νέα εποχή.

Το παιχνίδι είναι free-to-play, με την αρχική έκδοση να έχει μόλις εννέα ομάδες για φιλικά παιχνίδια, όμως αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα που υπάρχει.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με παραμορφωμένα πρόσωπα ποδοσφαιριστών, αλλά και βίντεο με πολλά προβλήματα στις κινήσεις των παικτών και της μπάλας.

Για το λόγο αυτό, το eFootball 2022 έγραψε ιστορία για λάθος λόγο, καθώς έγινε το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στο Steam.

To eFootball έχει κατά 92% “Overwhelmingly Negative” κριτικές, με 7540 χρήστες να μην το προτείνουν. Αυτό σημαίνει πως ξεπέρασε το DLC του Europa Universalis IV που μέχρι τώρα είχε τις χειρότερες βαθμολογίες στο Steam, με 90% ποσοστό αρνητικών κριτικών.

Στο Reddit υπάρχει ειδική σελίδα για το παιχνίδι, με αρκετά παραδείγματα και την σχετική καζούρα.

Μέχρι στιγμής η KONAMI δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την προβληματική επιστροφή έπειτα από διάλλειμα ενός έτους, όμως το δεδομένο είναι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ένα μεγάλο update.

konamis efootball will launch with no microtransactions but 3dey.h1280ΠΗΓΗ