Κατερίνα Θάνου: Άφησα την προσωπική μου ζωή πίσω λόγω του πρωταθλητισμού

cebaceb1cf84ceb5cf81ceafcebdceb1 ceb8ceaccebdcebfcf85 ceaccf86ceb7cf83ceb1 cf84ceb7cebd cf80cf81cebfcf83cf89cf80ceb9cebaceae cebccebf
katerina thanou

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τα μετάλλια, την καριέρα της και τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει για τον πρωταθλητισμό.

Η Κατερίνα Θάνου άνοιξε την καρδιά της, και μίλησε για την προσωπική της ζωή στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». «Οι πρωτιές μου και τα μετάλλια είναι η ιστορία μου, το όνειρο που ξεκίνησε στα 15 μου.

Τότε δεν είχα πολλά όνειρα, απλά μου άρεσε να είμαι στο χώρο του στίβου. Έχω 12 μετάλλια στην καριέρα μου και αυτά είναι η ιστορία της Κατερίνας.

Η πιο δυνατή στιγμή μου ήταν το Ολυμπιακό μετάλλιο, είναι ένας πολύ βαρύς τίτλος, αλλά έχω κάνει και μια μεγάλη διάκριση στον κλειστό στίβο, που είναι στις 5 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 60 μέτρα», δήλωσε η Κατερίνα Θάνου.

«Όταν είσαι στη διαδικασία να κερδίσεις έναν στόχο, δε βλέπεις την στέρηση, αλλά τη λέξη επιλογή. Και την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου και τους φίλους μου, τα άφησα πίσω λόγω του πρωταθλητισμού, για να φτάσω κοντά στο στόχο μου.

Στη δική μας ομάδα ταξιδεύαμε περίπου 8 μήνες το χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Θάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ