Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιχείρησαν να με παρενοχλήσουν 2 φορές σε κάστινγκ – Τα δάκρυα για τον Θανάση Βέγγο

cebaceb1cf84ceb5cf81ceafcebdceb1 cf80ceb1cf80cebfcf85cf84cf83ceaccebaceb7 ceb5cf80ceb9cf87ceb5ceafcf81ceb7cf83ceb1cebd cebdceb1 cebc
katerina papoutaki

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, μίλησε για την καριέρα της, τα επόμενα σχέδιά της, την προσωπική της εμπειρία στα κάστινγκ και την αδυναμία της αγάπη της για τον Θανάση Βέγγο.

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που την βλέπουμε στο ρόλο του κριτή στο YFSF αλλά και στο σήριαλ της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια”, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τα παιδιά και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, συγκινήθηκε για τον Θανάση Βέγγο και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της υποκριτικής.

Για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής: «Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν τυχερή θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Είναι αδιανόητο. Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά. Είμαστε όλοι μαζί».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λύγισε όταν μίλησε με τον Θανάση Βέγγο: «Είχα τρελαθεί παίζοντας μαζί του. Ήταν πολύ γλυκός και υποστηρικτικός άνθρωπος. Με ήθος. Ήταν άψογος μαζί μου. Αληθινός, καλός άνθρωπος. Συγκινήθηκα γιατί ήταν και το τελευταίο του γύρισμα αυτό».

Για τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο παιδιά τους: «Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ με τα δυο μου παιδιά όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ο σύζυγός μου έχει κατανόηση, με στηρίζει. Δεν ζηλεύει, ή το κρύβει καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω προκαλέσει πολύ.

Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και με εμπιστεύεται. Είναι δραστήριος και έχει δύναμη. Μετά από 1,5 μήνα σχέσης, μου είπε ότι θέλει να με παντρευτεί. Μετά το πρώτο ταίριασμα πρέπει να βρεις τον εαυτό σου. Με τον σύζυγό μου προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον περνώντας τα χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ