Κατερίνα Στικούδη: Συγκινεί με την ολοκαίνουργια μπαλάντα «Δεν Θα Πληγωθείς»

cebaceb1cf84ceb5cf81ceafcebdceb1 cf83cf84ceb9cebacebfcf8dceb4ceb7 cf83cf85ceb3cebaceb9cebdceb5ceaf cebcceb5 cf84ceb7cebd cebfcebbcebf
Katerina Stikoudi Den Tha Pligotheis video 156228983

Ένα συναισθηματικό τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στην πιο όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής αλλά και της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια της pop κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο «Grande», το οποίο περιέχει τραγούδια «φωτιά» και συνεργασίες έκπληξη.

Ένα από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου είναι και η συγκινητική μπαλάντα «Δεν Θα Πληγωθείς», ένα τραγούδι που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων με την Κατερίνα Στικούδη να παρουσιάζει μια καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού της που δεν έχουμε δει ξανά.

«Ξέρω καλά το τι είχαμε οι δυο μας, ο κόσμος δικός μας, εμείς οι δυο / Ξέρω καλά το τι έχω κάνει, μια λέξη δε φτάνει για να σου πω / Το λάθος μεγάλο, με μένα τα βάζω, ήθελα κάτι άλλο και από εκείνο το λεπτό / Όλα είχαν αλλάξει μονάχα με μια πράξη…», τραγουδά η Κατερίνα Στικούδη.

Και συνεχίζει: «Κι αν περάσουνε χρόνια και δε θα πειράζει αν είμαστε μαζί / Εγώ θα ζήσω μ’ αυτό μα εσύ δε θα πληγωθείς…»

Τη σκηνοθεσία του video clip για το «Δεν Θα Πληγωθείς» ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Πριόβολος, ενώ το τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Κουροπαλάτης και τη μουσική ο DJ Rico.

Η μπαλάντα «Δεν Θα Πληγωθείς» και το άλμπουμ «Grande» της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ