Κι όμως! Η Helen Mirren είναι η Golda Meir – Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση στη Σιδηρά Κυρία του Ισραήλ

cebaceb9 cf8ccebccf89cf82 ceb7 helen mirren ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb7 golda meir ceb5cebdcf84cf85cf80cf89cf83ceb9ceb1cebaceae ceb7 cebcceb5
helen mirren golda meir n66

Η Helen Mirren ετοιμάζεται να παραδώσει στο κοινό μία ερμηνεία που θα συζητηθεί.

Τον ρόλο της πρωθυπουργού του Ισραήλ Golda Meir έχει αναλάβει η Helen Mirren προετοιμάζοντας το κοινό για ένα αποτέλεσμα εφάμιλλο του δημιουργικού της ταλέντου.

Η 76χρονη ηθοποιός που φημίζεται για τις εικονικές και ανατριχιαστικές της ερμηνείες θα φέρει στη μεγάλη οθόνη την πολιτικό και δασκάλα που στιγμάτισε την πολιτική της χώρας της και χαρακτηρίστηκε «Σιδηρά Κυρία» όπως η Margaret Thatcher.

[embedded content]

Η μεταμόρφωση της Helen Mirren σε Golda Meir

Κάπως έτσι, η λαμπερή ηθοποιός του Hollywood άφησε για λίγο πίσω την ιδιαίτερα περιποιημένη και glamour πλευρά της, αφέθηκε στην παραγωγή της ταινίας «Golda» και μεταμορφώθηκε στη γυναίκα που ηγήθηκε της πολιτικής του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Yom Kippur, προκαλώντας δυσκολία στο να την αναγνωρίσεις.

Η Mirren εικονίζεται με γκριζαρισμένα μαλλιά, πιο καθημερινά -από τα συνηθισμένα της- ρούχα, ενώ το βλέμμα της μαρτυρά τον προβληματισμό της Meir.

Trivia: Η Golda Meir έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας της, συνέβη ο Πόλεμος του Yom Kippur, ένας πόλεμος που έπιασε εξ απήνης το Ισραήλ, κοστίζοντάς του μεγάλες απώλειες στις πρώτες ημέρες μέχρι να καταφέρει να επανακάμψει. Αυτό προκάλεσε την οργή του κοινού και οδήγησε στην παραίτηση της Meir τον επόμενο χρόνο.

[embedded content]

Ποιοι άλλοι θα είναι στην ταινία

Στην ταινία θα συμμετάσχουν επίσης η Camille Cottin, ο Rami Heuberger, ο Lior Ashkenazi, η Ellie Piercy, o Ed Stoppard και ο Rotem Keinan.

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει -εκτός απροόπτου- μέσα στο 2022.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις φωτογραφίες της Golda Meir καθώς και μερικές πληροφορίες για τη ζωή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

20 χρόνια Harry Potter: Έρχεται το reunion που όλοι ζητούσαν αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει!

Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood

Ψάχνεις τι να δεις; 5 ταινίες στο Netflix για να γεμίσεις το σαββατοκύριακο

ΠΗΓΗ