Κι όμως η HTC είναι ακόμη εδώ! Βελτίωση στα έσοδα της “die-hard” εταιρείας από το… 2015!

cebaceb9 cf8ccebccf89cf82 ceb7 htc ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb1cebacf8ccebcceb7 ceb5ceb4cf8e ceb2ceb5cebbcf84ceafcf89cf83ceb7 cf83cf84ceb1

Οι fans της mobile τεχνολογίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η HTC τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί τίποτα άλλα παρά σκιά του παλιού καλού εαυτού της. Από μια κατασκευάστρια εταιρεία που στις αρχές των 10s, η οποία έπαιζε δυνατά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των users, σήμερα τίποτα δεν θυμίζει την ιστορική εταιρεία. Παρόλα αυτά, τελευταία φαίνεται μια ακτίνα φωτός στην άκρη του σκοτεινού τούνελ, καθώς η εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν όπως όλα δείχνουν αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να… πεθάνει!

HTC U12 1

Συγκεκριμένα, τα έσοδα της HTC τον προηγούμενο μήνα έπιασαν το ποσό των 17.61 εκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση που άγγιξε το 3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αν και τα έσοδα έχουν μια μικρή πτώση στο 20% σε σχέση με τον Δεκέμβριο, ωστόσο ο Ιανουάριος είναι παραδοσιακά ένας «ήσυχος» μήνας, οπότε αυτή η μείωση δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση. Παρόλα αυτά, διαφαίνεται ένα είδος ανάπτυξης από μήνα σε μήνα, αν και βέβαια εάν θα καταφέρει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι της κερδοφορίας και τους μήνες που θα ακολουθήσουν μέσα στο 2021. Η τελευταία φορά που η HTC σημείωσε αύξηση κερδών επί τρεις συνεχόμενους μήνες ήταν στις αρχές του 2015, με τα μοντέλα M8 και M9 της οικογένειας HTC One να τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *