«Κλείδωσε» η απόφαση των λοιμωξιολόγων – Τι θα γίνει με σχολεία, πρακτορεία ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες

cebacebbceb5ceafceb4cf89cf83ceb5 ceb7 ceb1cf80cf8ccf86ceb1cf83ceb7 cf84cf89cebd cebbcebfceb9cebccf89cebeceb9cebfcebbcf8cceb3
facebookektakto
Στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει σήμερα, αναμένεται τεθεί το άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ αλλά και η άδεια να κυκλοφορούν οι λαχειοπώλες, γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Σημειώνεται, ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων αναμένεται να εξετάσει σήμερα, για την εισήγησή της προς την κυβέρνηση, το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων, αλλά και το άνοιγμα των χιονοδρομικών.

Μιλώντας στο OPEN, ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εστίαση λέγοντας «δεν βλέπουμε καθόλου κοντά το άνοιγμά της». «Θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια βδομάδα υπομονή για περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου, των χιονοδρομικών κέντρων και της άρσης απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό» είπε στη συνέχεια ο κ. Παπαθανάσης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, ανέφερε «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες», συμπληρώνοντας «πηγαίνουμε καλά, άρα θα ανοίξουμε δραστηριότητες».

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει κάποιο μεγάλο άνοιγμα τη Δευτέρα (25/1) παραπέμποντας για άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων στην επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων την 29η Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *