ΚΟΓΕΕ: Διαδικτυακά στις 21 Νοεμβρίου 2020 το Μεσογειακό Συμπόσιο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

cebacebfceb3ceb5ceb5 ceb4ceb9ceb1ceb4ceb9cebacf84cf85ceb1cebaceac cf83cf84ceb9cf82 21 cebdcebfceb5cebcceb2cf81ceafcebfcf85 2020 cf84cebf

Αναδεικνύοντας την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας  Επιχειρηματικότητας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών ΚΟΓΕΕ (BPW Cyprus), διοργανώνει στις 21 Νοεμβρίου 2020 στις 15:30, το 3ο Μεσογειακό  Συμπόσιο.

Κεντρικό θέμα του φετινού Μεσογειακού Συμποσίου που λόγω των συγκυριών της πανδημίας θα διεξαχθεί διαδικτυακά, είναι η Μετάβαση στο Μέλλον: Στρατηγικές για ανάκαμψη και ανθεκτικότητα. Παράλληλα, αντιπρόσωποι της BPW από όλες τις χώρες που συνορεύουν με τη Μεσόγειο Θάλασσα, καθώς και μέλη της  Διεθνούς και περιφερειακών BPW, θα συζητήσουν διεξοδικά  θέματα που αφορούν τη συνεργασία στις επιχειρήσεις αλλά και στο σημαντικό ρόλο των γυναικών στην μετάλλαξη του μέλλοντος.

Ομιλήτριες του Συμποσίου θα είναι: σε ρόλο συντονίστριας η Larisa B. Miller Αντιπρόεδρος του STP Capital Partners, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, η συνιδρύτρια του CALP the Conscious and Agile Leadership Program Irene Compte, η ιδρύτρια της Future STREAM preneur Haidi Badawi και η CEO Πρόεδρος του Fearless Talent Francesca Burack.

Οι συμμετέχοντες στο συμπόσιο θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν καινοτόμες ιδέες, στρατηγικές, γνώσεις και εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να οδηγηθούν στο μετασχηματιστικό μέλλον. Γυναίκες με ευρεία και διαφορετική προοπτική, θα είναι αυτές που έχουν τη δύναμη να γίνουν πραγματικά οι μετασχηματιστές και οι διαμορφωτές του μέλλοντος, αγκαλιάζοντας και υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο, την Οικουμενική Διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected] και για εγγραφές ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο https://forms.ccci.org.cy/bpw/.

BPW 3rdMediterraneanSymposium2020 Website Images 01

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *