Κορονοϊός: Αγωνία για 10χρονο αγοράκι στην Ηλεία – Νοσηλεύεται με συμπτώματα Kawasaki

cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8acf8ccf82 ceb1ceb3cf89cebdceafceb1 ceb3ceb9ceb1 10cf87cf81cebfcebdcebf ceb1ceb3cebfcf81ceaccebaceb9 cf83
facebooknosokomeio 5

Σε κρίσιμη καάσταση  νοσηλεύεται δεκάχρονο παιδί στη ΜΕΘ πανεπιστημιακού νοσοκομείου με συμπτώματα που παραπέμπουν στο σύνδρομο Kawasaki, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συσχετίζεται με τη μόλυνσή του από κορονοϊό.

Στην παιδιατρική κλινική του σε ΜΕΘ πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται δεκάχρονο παιδί σε δύσκολη κατάσταση, με συμπτώματα που παραπέμπουν στο σύνδρομο Kawasaki, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συσχετίζεται με τη μόλυνσή του από κορονοϊό.

Ένας 10χρονος εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, έχοντας εμφανίσει επιπλοκές από την Covid, με τους γιατρούς να μην αποκλείουν να πρόκειται για τον πρώτο ανήλικο ασθενή με νόσο Καβασάκι, στη χώρα μας.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, ο ανήλικος πριν από μερικές ημέρες νόσησε από κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να είναι ήπια αρχικά. Ωστόσο, όταν φάνηκε να ξεπερνά την Covid, εμφάνισε πρόβλημα στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πιθανότατα πρόκειται για το πρώτο κρούσμα της νόσου Καβασάκι στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής, το παιδί δεν έχει χρειαστεί διασωλήνωση.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *