Κοσμάς Κουμιανός: O φωτογράφος που τράβηξε τη συγκλονιστική photo από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

cebacebfcf83cebcceaccf82 cebacebfcf85cebcceb9ceb1cebdcf8ccf82 o cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceaccf86cebfcf82 cf80cebfcf85 cf84cf81ceacceb2

Τον έχεις δει στο GNTM και είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτογράφους.

Το hashtag #Bαρυμπόμπη βρίσκεται παντού από το μεσημέρι της Τρίτης μετά την φωτιά που ξεκίνησε εκεί και επεκτάθηκε αργότερα στις γειτονικές περιοχές. Δεκάδες σπίτια κάηκαν, οικισμοί εκκενώθηκαν ενώ η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται, με τους πυροσβέστες και όλα τα μέσα να κάνουν ότι είναι δυνατό για να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο.

Βαρυμπόμπη: Η ανεξέλεγκτη φωτιά συσπείρωσε το Twitter – Απίστευτες εικόνες

Αποπνικτική η κατάσταση στην Αττική

koumianos fwtia2

@kosmaskoumianos

Την προσοχή των πολιτών εφιστά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών με αφορμή την αποπνικτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει στην Αττική η φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Απευθύνει έκκληση προς του κατοίκους της Αττικής να παραμείνουν στο σπίτι τους με κλειστά τα παράθυρα και πόρτες για να μην εισέλθουν οι καπνοί.

Ποιος είναι ο Κοσμάς Κουμιανός

Μια φωτογραφία της Αττικής η οποία έχει τυλιχθεί σε σύννεφα καπνού, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχει γίνει κυριολεκτικά viral. O φακός του Κοσμά Κουμιανού αποτύπωσε την δραματική αυτή στιγμή για τη χώρα μας και ομολουγουμένως παγώσαμε στη θέαση αυτής της συγκλονιστικής φωτογραφίας.

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι ένας από τους πιο γνωστούς, βραβευμένους φωτογράφους πορτραίτου, μόδας και γάμων στην Ελλάδα. Απασχολεί έντονα τον Τύπο τα τελευταία χρόνια μέσα από τη δουλειά του αφού έχει αποσπάσει αρκετά διεθνή βραβεία. Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα brands και έχει φωτογραφήσει πολλούς Έλληνες celebrities. Τι κι αν κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, μέσα από το Instagram του μας δείχνει συχνά τη μούσα και σύντροφό του, την δημοσιογράφο Δάφνη Καραβοκύρη.

Μερικά ακόμη facts για τον γνωστό φωτογράφο

  • Είναι 37 ετών.
  • Έχει σπουδάσει φωτογραφία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη.
  • Έχει συμμετάσχει στο GNTM ως guest κριτής και φωτογράφος.
  • Έχει βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.
  • Σύντομα θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Δάφνη Καραβοκύρη.

Πηγή φωτογραφιών: @kosmaskoumianos

ΠΗΓΗ