Κυκλοφορεί το soundtrack της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου»

cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf cf84cebf soundtrack cf84ceb7cf82 cf83ceb5ceb9cf81ceaccf82 ceadcebbceb1 cf83cf84ceb7 ceb8cead
ela sti thesi mou photo 1123149

«Έλα Στη Θέση Μου» και απόλαυσε όλα τα τραγούδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» του Alpha, όπου την επιμέλεια της μουσικής έχει αναλάβει ο ταλαντούχος δημιουργός Mr. Bachata.

Πέντε χρόνια «Έλα Στη Θέση Μου», πέντε χρόνια από τις πρώτες σειρές σε τηλεθέαση, πέντε χρόνια γεμάτα χιούμορ, έξυπνες ατάκες και φυσικά, μουσική από τον Mr. Bachata.

Το 2016 με την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν της σειράς στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και σήμερα το τραγούδι τίτλων «Μη Μασήσεις», έχει μια άκρως πετυχημένη πορεία στο τηλεοπτικό κοινό.

Από το τραγούδι «Είσαι Η Ζωή Μου», καντάδα του Αχιλλέα στην Ρενάτα, μέχρι το «Μάθε Μου», το τραγούδι που χόρεψαν ο Βλάσης και η Μίκα στο γάμο τους, υπήρξαν πολλές ερωτικές και χορευτικές στιγμές μέσα στη σειρά.

Μετά τη δεύτερη σεζόν, δημιουργήθηκε ανεπίσημα η παράδοση του εισαγωγικού μουσικού τρέιλερ της εκάστοτε σεζόν. Με το «Πίνα Κολάδα» και την Άντρη Θεοδότου έγινε η αρχή.

Στην τρίτη σεζόν το γύρισαν σε Bollywood με το τραγούδι «Νανούρισμα» και την ταλαντούχα Ελληνο-Ινδή Nadi Raj. Ενώ στην τέταρτη σεζόν ταξιδέψαμε στην Κρήτη με το τραγούδι «Γλεντάτε Το» και τον Μανώλη Βιολάκη να το ερμηνεύει. Για τις ανάγκες της πέμπτης σεζόν, με κλεμμένα διαμάντια και απίστευτες ίντριγκες, το τραγούδι «Διαμάντια», ήρθε κι έδεσε.

Τέλος μέσα στο soundtrack της σειράς ξεχωρίζει και το τραγούδι «Θα Σε Βρω», μια αφιέρωση του Αχιλλέα στον αιώνιο έρωτά του, τη Ρενάτα με την αισθησιακή φωνή της Almenta.

«Έλα Στη Θέση Μου» και απόλαυσε όλα τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς σε μια συλλογή που κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

[embedded content]

ΠΗΓΗ