Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε κιλά και δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της

cebacf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84ceafcebdceb1 cf83cf80cf85cf81cebfcf80cebfcf8dcebbcebfcf85 ceadcf87ceb1cf83ceb5 cebaceb9cebbceac ceba

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 11 κιλά, και συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθειά της να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πήγε στην παραλία και μας έδειξε μέσα από τα social media την ανανεωμένη σιλουέτα της!

Λίγο αργότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε στα Instagram Stories της ότι έχασε 11 κιλά και πλέον βρίσκεται στα 61.

spyropoulou insta

spyropoulou insta

Η ίδια διαθέτει ένα υπέροχο σώμα με καμπύλες, ωστόσο η παρουσιάστρια ήθελε να χάσει μερικά κιλά, κάτι που της έχει τονώσει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση.

«Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση.

Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα κι έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για εμένα.

Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες, είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δεν χρειάζονται ακρότητες, θέλει ισορροπία», έχει δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνο Σπυροπούλου στο περιοδικό «ΕΓΩ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ