Λένε πως ότι αξίζει πρέπει να ψάξεις να το βρεις

cebbceadcebdceb5 cf80cf89cf82 cf8ccf84ceb9 ceb1cebeceafceb6ceb5ceb9 cf80cf81ceadcf80ceb5ceb9 cebdceb1 cf88ceaccebeceb5ceb9cf82 cebdceb1

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

e18d964e 867f 4031 b8e8 6dfdc663fc1d petridis

Αυτό δεν ισχύει για εμάς τους παλιούς ακροατές της εκπομπής αλλά για τους νεότερους η σημερινή εκπομπή είναι ένα υπόδειγμα του τι σημαίνει ραδιόφωνο.

Ο Γιάννης έχει διαλύσει όλους τους αλγόριθμους αν αυτοί αποφασίζουν τι θ ακούσουμε στο ραδιόφωνο ή στις πλατφόρμες και το κυριότερο αν θα μας αρέσει.

Ένα από τα πράγματα που μαθαίνουν τα παιδιά από το δημοτικό στην Αμερική είναι το λεγόμενο presentation, κάτι που στην Ελλάδα είναι άγνωστη έννοια.

Τους μαθαίνουν πώς να παρουσιάζουν τον εαυτό τους, τις εργασίες τους, τις γνώσεις τους και το αντιμετωπίζουν σαν πρόβλημα όσοι Έλληνες φοιτητές πάνε για σπουδές από τα δημόσια τουλάχιστον σχολεία.

Ο Γιάννης σαν μουσική εγκυκλοπαίδεια την παρουσίαση, την έχει κάνει ύψιστη τέχνη και σήμερα μας έδωσε ένα μοναδικό μουσικό ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ.

Βεβαίως όπως μια εγκυκλοπαίδεια δεν χωράει να γραφτεί σε δέκα σελίδες έτσι και το είδος που διάλεξε να μας παρουσιάσει δεν χωράει σε δυο ώρες εκπομπή αλλά είμαστε σίγουροι πως αυτή η περίληψη θα έχει όλα τα σπουδαία μέσα.

Αργότερα το απόγευμα ξανάκουσα την εκπομπή on demand και αναρωτήθηκα τι απήχηση θα είχε αν μεταδίδονταν σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό του Μέμφις βεβαίως με αγγλική παρουσίαση.

Έτσι μπήκα στον πειρασμό να αναζητήσω στο διαδίκτυο ραδιοφωνικούς σταθμούς αυτής της περιοχής. Φυσικά χάθηκα στα πέλαγα.

Και έρχομαι, με αφορμή τα παραπάνω να καταθέσω μια ιδέα, που νομίζω ότι είναι εφικτή.

Αφού υπάρχουν τόσοι φίλοι της εκπομπής απ όλα τα σημεία του πλανήτη και σίγουρα είναι ψαγμένοι , θα μπορούσαν να υποδείξουν ραδιοφωνικούς σταθμούς ή έστω μεμονωμένους παραγωγούς που θα είχε ενδιαφέρον ν ακούσουμε όχι εν προκειμένω από την περιοχή του Μέμφις αλλά απ όλο τον κόσμο.

Πως πήγαιναν παλιά o ένας στο σπίτι του άλλου ν ακούσουν το καινούργιο βινύλιο ε κάτι τέτοιο σε νέα μορφή.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *