Λαμία: Είχε εξαφανιστεί πριν από 3 μέρες – Εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητά επιχειρηματία

cebbceb1cebcceafceb1 ceb5ceafcf87ceb5 ceb5cebeceb1cf86ceb1cebdceb9cf83cf84ceb5ceaf cf80cf81ceb9cebd ceb1cf80cf8c 3 cebcceadcf81ceb5

Χάρη στην παρατηρητικότητα γνωστού Λαμιώτη επιχειρηματία βρέθηκε σήμερα 39χρονη γυναίκα που αναζητούνταν από τις αρχές αφού είχε δηλωθεί από το οικείο περιβάλλον της η εξαφάνιση της.

Ο επιχειρηματίας είδε αρχικά τη γυναίκα να ξεκουράζεται σε παρακείμενο τοίχο στην οδό Στυλίδος, όταν όμως σηκώθηκε παρατήρησε ότι ήταν ξυπόλητη ενώ και οι κινήσεις της πρόδιδαν ότι μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά.

Άμεσα κάλεσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο για να ανακαλύψει ότι επρόκειτο για 39χρονη η οποία αναζητούνταν από την οικογένειά της.

Η γυναίκα που είχε εξαφανιστείlamianow

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε φύγει από το σπίτι της πριν τρεις ημέρες. «Περπατούσε ξυπόλητη και έμοιαζε σαν χαμένη, οπότε θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω αμέσως τις αρχές για να ερευνήσουν. Η αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για 39χρονη που αναζητούνταν από την οικογένεια της, που άμεσα ενημερώθηκε ότι η περιπέτεια τους είχε αίσιο τέλος …» δηλώνει μεταξύ άλλων στο LamiaNow ο επιχειρηματίας που εντόπισε την κοπέλα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *