Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο γήπεδο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

cebbceb5cf89cebdceafceb4ceb1cf82 cebacebfcf85cf84cf83cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82 cf83cf84cebf ceb3ceaecf80ceb5ceb4cebf cebcceb5 cf84

Ο κριτής του Masterchef Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου με τη σύντροφό του, ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο κριτής του Masterchef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι γνωστός όχι μόνο για το αστείρευτο χιούμορ του αλλά και για την μεγάλη αγάπη που τρέφει στην ομάδα του, τον Πανιώνιο, τον οποίο ακολουθεί από μικρό παιδί.

Ο κριτής του MasterChef βιώνει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με την καλλονή ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, από τις Άγριες Μέλισσες.

Koutsopoulos syntrofos 1

Koutsopoulos syntrofos 1

Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει ότι είναι μαζί! Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε με τη σύντροφό του στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν μαζί το Αήττητος – Πανιώνιος 0-1.

Ο Ιστορικός αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στην κορυφή του έκτου ομίλου, έχοντας κάνει το 4/4. Σκόρερ του Πανιωνίου ήταν ο 29χρονος Στέλιος Μακρίδης, ο οποίος έδωσε χαρά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλου και στους υπόλοιπους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι ακολουθούν παντού την ομάδα, κάνοντας πράξη το περίφημο «στις χαρές και στις λύπες μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ