Λουκία Παπαδάκη: Ο χωρισμός με τον πατέρα του γιου μου ήρθε λίγο μετά τη γέννησή του

cebbcebfcf85cebaceafceb1 cf80ceb1cf80ceb1ceb4ceaccebaceb7 cebf cf87cf89cf81ceb9cf83cebccf8ccf82 cebcceb5 cf84cebfcebd cf80ceb1cf84cead
loukia papadaki

«Όταν μεγαλώνεις λες δεν μπορώ να αρέσω σε όλους», λέει μεταξύ άλλων στην αποκαλυπτική της συνέντευξη η αγαπημένη ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Λουκία Παπαδάκη, περιέγραψε στην κάμερα πως βιώνει την ελευθερία της μετά την ενηλικίωση του γιου της, Ραφαήλ.

«Είναι κλισέ, αλλά όσο μεγαλώνουμε και δουλεύουμε με τον εαυτό μας ανακαλύπτουμε μαγικά πράγματα. Ο γιος μου πια μεγάλωσε, τελειώνει το πανεπιστήμιο κι έχει φύγει όλο αυτό το ζόρι και η ευθύνη.

Είμαι πλέον ελεύθερη να διοχευτεύσω τον χρόνο μου όπως τον θέλω. Πολλές φορές οι μαμάδες το θεωρούμε ντροπή να πούμε κάτι τέτοιο, αλλά ο στόχος είναι να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και μετά να ανοίξουν τα φτερά τους και να φύγουν. Μπορώ να είμαι εγωίστρια και να με νοιάζομαι παραπάνω», δήλωσε η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη μεγάλωσε μόνη τον γιο της, καθώς χώρισε με τον σύζυγό της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Η ίδια δήλωσε πως ήταν καλύτερο να ζουν χωριστά. «Κάποια στιγμή ο γιος μου, μου είπε: “Μάνα, μην ανησυχείς, όλα καλά τα έκανες”», είπε.

«Η κοινωνία μας είναι εναντίον των διακρίσεων και των διαχωρισμών, αλλά έχει κονκάρδα για τα πάντα, ακόμα και το πως πίνεις τον καφέ σου», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ