Μάνος Γαβράς: Στη Νέα Υόρκη δεν έβρισκα δουλειά, πίστευα ότι θα με ξεχάσουν

cebcceaccebdcebfcf82 ceb3ceb1ceb2cf81ceaccf82 cf83cf84ceb7 cebdceadceb1 cf85cf8ccf81cebaceb7 ceb4ceb5cebd ceadceb2cf81ceb9cf83cebaceb1
manos gavras 1

Ο Μάνος Γαβράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up” και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, για τις δύσκολες περιόδους που πέρασε στην Αμερική αλλά και τη συνεργασία του με τη Jennifer Lopez.

«Άρχισα να αμφισβητώ τις επιλογές μου, το όνειρό μου», λέει ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, αναφερόμενος στην εποχή που άρχισε να αναζητά την επιτυχία στην Αμερική και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Εκεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «πέρασε φάση κατάθλιψης», ενώ και όταν έκανε το παραπάνω βήμα και πήγε στο Λος Άντζελες αντιμετώπισε πάλι ένα παρόμοιο ζήτημα.

Για το θάνατο του πατέρα του: «Αυτό ήταν ένα γράμμα που είχα γράψει στον πατέρα μου και το μοιράστηκα γιατί μου βγήκε αυθόρμητα, ήταν μια μέρα μετά την κηδεία. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα ένα δικό μου άνθρωπο πρώτου βαθμού, οπότε είναι ένας καινούργιος τρόπος ζωής, μαθαίνεις να ζεις από την αρχή με ένα διαφορετικό πρίσμα».

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όσο ήταν στην Αμερική: «Η μία ήταν στη Νέα Υόρκη τα πρώτα χρόνια που είχα χάσει τον προσανατολισμό μου επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν έβρισκα δουλειά, άρχισα να αμφισβητώ τις επιλογές μου.

Νόμιζα ότι παράτησα την καριέρα μου στην Ελλάδα, τους φίλους μου, ότι θα με ξεχάσουν όλοι… Άρχισα να αμφισβητώ το όνειρό μου.

Είχα πάθει μία άρνηση, δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι, ξυπνούσα αργά, θα μπορούσα να μπω ότι είχε και ένα ποσοστό κατάθλιψης. Ήταν μία φάση. Μετά, όταν πήγα στο Λος Άντζελες και άνοιξα τα φτερά μου, πάλι είχα περάσει μια αντίστοιχη φάση που με έφτασε στα όριά μου».

Για τη συνεργασία με τη Jennifer Lopez: «Η Jennifer Lopez είχε μακιγιέζ και δύο security αλλά πολύ χαλαρά, γιατί ήμασταν ήδη στο σετ.

Στο Λος Άντζελες της είχαν κλείσει μια σουίτα δίπλα στο μέρος που κάναμε γυρίσματα, οπότε όταν είχε κενό πήγαινε στη σουίτα της», κατέληξε ο Μάνος Γαβράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ