Μένιος Φουρθιώτης: Οι μαρτυρίες που τον «καίνε» για τις εφόδους στο υπουργείο Εργασίας

cebcceadcebdceb9cebfcf82 cf86cebfcf85cf81ceb8ceb9cf8ecf84ceb7cf82 cebfceb9 cebcceb1cf81cf84cf85cf81ceafceb5cf82 cf80cebfcf85 cf84cebf
facebookmenios fouthiotis

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της αστυνομίας για τις εφόδους του Μένιου Φουρθιώτη στο υπουργείο Εργασίας με μαρτυρίες που «καίνε» τον παρουσιαστή

Ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε η έρευνα των αστυνομικών που χειρίστηκαν τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για τις εφόδους του Μένιου Φουρθιώτη στο υπουργείο Εργασίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών που χειρίστηκαν τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας πήραν, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, 11 καταθέσεις, εννέα από υπαλλήλους του υπουργείου και δύο από αστυνομικούς, που επιβεβαίωσαν τα όσα κατήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης.

Στις καταθέσεις γίνεται λόγος για απειλές, εκβιασμούς, πιέσεις και απρεπή συμπεριφορά εκ μέρους του Μένιου Φουρθιώτη.

Στις ίδιες μαρτυρίες, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκαν τα περί «φουσκωτών» στο πλευρό του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εργασίας «ο συγκεκριμένος κύριος (σ.σ. ο Μένιος Φουρθιώτης), όχι μία, αλλά πολλές φορές είχε έρθει με απαράδεκτο τρόπο, με πιέσεις με απειλές στο υπουργείο, αλλά οι υπάλληλοι δεν ενέδωσαν».

«Είναι εξαιρετικοί οι υπάλληλοι που δεν ενέδωσαν. Είδαν τι πήγε να γίνει κι έφεραν το πρόβλημα στο γραφείο μου. Ήρθε πολλές φορές με αυτή τη συμπεριφορά, απεβλήθη από το υπουργείο Εργασίας όπως έπρεπε να γίνει, από τους αστυνομικούς μου» είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Βρούτσης.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *