Μένιος Φουρθιώτης: Πώς πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια – Οι δύσκολες στιγμές

cebcceadcebdceb9cebfcf82 cf86cebfcf85cf81ceb8ceb9cf8ecf84ceb7cf82 cf80cf8ecf82 cf80ceadcf81ceb1cf83ceb5 cf84cebf ceb2cf81ceacceb4cf85
facebookmenios fouthiotis

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ταλαιπωρημένος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μετά τη σύλληψή του και την πρώτη κατάθεση στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, φέρεται να αρνείται να φάει, δηλώνοντας πως κάνει ειδική διατροφή, ενώ επικαλείται προβλήματα υγείας.
Μάλιστα, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ζήτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας όπου βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός, όμως λίγο αργότερα δήλωσε στους αστυνομικούς πως τελικά είναι καλά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κοιμήθηκε ελάχιστες ώρες. Ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας ζητώντας και πάλι από τους φύλακες να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ νωρίς το πρωί απαίτησε να μιλήσει με τον δικηγόρο του.

Η απογοήτευση είναι εμφανής, με τον ίδιο να είναι ψυχολογικά καταρρακωμένος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι μόνος του στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων η οποία ήταν άδεια.

Σήμερα, αναμένεται να του δοθούν προσωπικά αντικείμενα από συγγενείς που θα τον επισκεφθούν.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *