Μέριλιν Μονρόε: Οι διάσημοι μουσικοί πίσω από το soundtrack της ταινίας για τη ζωή της

cebcceadcf81ceb9cebbceb9cebd cebccebfcebdcf81cf8cceb5 cebfceb9 ceb4ceb9ceaccf83ceb7cebccebfceb9 cebccebfcf85cf83ceb9cebacebfceaf cf80
NickCave APEMPE 19 08 2021

Οι φίλοι και συνεργάτες, Νικ Κέιβ και Γουόρεν Έλις θα ενωθούν για άλλη μια φορά στο soundtrack της νέας ταινίας για τη Μέριλιν Μονρόε

Τη βιογραφική ταινία για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε με τίτλο «Blonde», σκηνοθετεί ο Άντριου Ντόμινικ και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian».

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Έλις σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου.

Ο Νικ Κέιβ χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Έλις «απίστευτο προνόμιο» που δεν θεωρεί δεδομένο. «Σε κάθε περίπτωση, θέλει το καλύτερο για μένα και εγώ το καλύτερο για εκείνον» είπε. «Περνάμε πολλές ώρες αυτοσχεδιάζοντας μουσική μαζί, καθόμαστε και παίζουμε με καλή πίστη χωρίς την πολιτική και την υφαρπαγή εξουσίας πολλών συνεργασιών. Αφήνουμε απλώς τα τραγούδια να βρουν τον εαυτό τους» ανέφερε.

Ο Ντόμινικ τόνισε ότι ο Γουόρεν Έλις ως δημιουργός είναι απίστευτα ανοιχτός, αλλά είναι επίσης σε προσωπικό επίπεδο αινιγματικός, ακόμη και λίγο μυστικοπαθής.

Ο Άντριου Ντόμινικ έχει συνεργαστεί με τον Νικ Κέιβ στην ταινία «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford» και έχει σκηνοθετήσει το 2016 το μουσικό ντοκιμαντέρ «One More Time With Feeling» που καταγράφει την ηχογράφηση του άλμπουμ Skeleton Tree, των Nick Cave and the Bad Seeds.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ