Μία και σήμερα για το Mortal Kombat και ετοιμαζόμαστε για… fight με τα 7 πρώτα λεπτά της ταινίας

cebcceafceb1 cebaceb1ceb9 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf mortal kombat cebaceb1ceb9 ceb5cf84cebfceb9cebcceb1ceb6cf8ccebc
mortal kombat 7min

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 έχει προγραμματιστεί η διάθεση της νέας ταινίας Mortal Kombat, μέσω της online πλατφόρμας του HBO Max. Επειδή όποιος έχει καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, λογικό είναι κάποιοι να είστε επιφυλακτικοί. Γι’ αυτό οι παραγωγοί πήραν μία πολύ καλή απόφαση, δηλαδή να βγάλουν στο YouTube ένα «demo» με τα 7 πρώτα λεπτά της ταινίας. Μπορείτε λοιπόν να ησυχάσετε, καθώς το νέο reimagining δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την προχειρότητα και το cult στοιχείο που χαρακτήριζε την πρώτη ταινία, και ακόμα χειρότερα το sequel της.

[embedded content]

Το εφτάλεπτο βίντεο δείχνει τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το origin story του Scorpion. Συγκεκριμένα βλέπουμε τον Hanzo Hasashi και τον Bi Han όταν ήταν ακόμα απλοί εχθροί αντίπαλων φατριών, πριν γίνουν οι αγαπημένοι μας μαχητές Scorpion και Sub Zero. Οι σκηνές περιέχουν πωρωτικές πολεμικές τέχνες, χορταστική βία και αίμα, πλαισιωμένα από μία ώριμη πλέον ιστορία. Αν λοιπόν η υπόλοιπη ταινία είναι έτσι, το Mortal Kombat θα βρει επιτέλους τη λύτρωση που του αξίζει στο σινεμά.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *