Μίνα Αρναούτη: Ποζάρει με το μπικίνι στην πισίνα

cebcceafcebdceb1 ceb1cf81cebdceb1cebfcf8dcf84ceb7 cf80cebfceb6ceaccf81ceb5ceb9 cebcceb5 cf84cebf cebccf80ceb9cebaceafcebdceb9 cf83cf84
mina arnaouti

Η Μίνα Αρναούτη, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της, μας έδωσε μια γεύση από την ημέρα της.

Η Μίνα Αρναούτη, που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη, καθώς ήταν παρούσα στο ατύχημα που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη, δημοσίευσε φωτογραφίες από πισίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε επισήμως πριν από μερικές ημέρες και η Μίνα Αρναούτη μπήκε κατευθείαν σε διάθεση διακοπών. Η ίδια διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, η Μίνα Αρναούτη φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα. Δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της, μας έδωσε μια γεύση από την ημέρα της.

Η Μίνα Αρναούτη ποζάρει στο φακό φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και κόβει την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της. Εκτός από τις βουτιές στην πισίνα, η Μίνα Αρναούτη δροσίστηκε απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ.

«Αχ, Ιούνιος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Μίνα Αρναούτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ