Μαμά έχασε 62 κιλά για να μπορεί να φροντίζει τον αυτιστικό γιο της

cebcceb1cebcceac ceadcf87ceb1cf83ceb5 62 cebaceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 cebccf80cebfcf81ceb5ceaf cebdceb1 cf86cf81cebfcebdcf84

ΦΑΣΦΑΣΦΑΣΦΑΣΦ

ΦΑΣΦΑΣΦΑΣΦΑΣΦ

Μαμά έχασε 62 κιλά για να μπορεί να φροντίζει τον αυτιστικό γιο της

Μερικές φορές χρειάζεται να περάσουμε ένα δυνατό σοκ προκειμένου να αλλάξει η ζωή μας. Στην περίπτωση της Laura McNemee ήταν όταν ο γιος της ο οποίος έχει αυτισμό, ξέφυγε από δίπλα της και εκείνη δεν μπορούσε να τον πιάσει εξαιτίας των κιλών της. Τότε αποφάσισε να χάσει βάρος. Και τα κατάφερε… χάνοντας 62 κιλά!

Θυμάται με ακρίβεια την ημέρα που κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για το βάρος της. Το καλοκαίρι του 2018 ο γιος της Jacob, ο οποίος έχει σοβαρό αυτισμό, ξέφυγε από τον έλεγχό της και άρχισε να τρέχει μακριά της.

«Δεν μπορούσα να τον πιάσω. Και συνειδητοποίησα ότι αν δεν άλλαζα κάτι, δεν θα μπορούσα να τον φροντίσω. Για να είναι ασφαλής, έπρεπε να αλλάξω», είπε σε συνέντευξή της. Πάχυνε απότομα, αποκάλυψε, όταν οι γιατροί διέγνωσαν με αυτισμό το αγοράκι της: «Επικεντρώθηκα τόσο πολύ στο παιδί μου που ξέχασα τον εαυτό μου.»

Μέχρι να πάρει απόφαση να χάσει βάρος ζύγιζε 136 κιλά! Μετά το περιστατικό με τον γιο της όμως άρχισε να γυμνάζεται και να κάνει διατροφή.

«Οι πρώτες 3 μέρες ήταν και οι πιο δύσκολες. Όμως έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, αλλά και τον γιο μου και σκόπευα να την τηρήσω» είπε.

Με τον καιρό, όπω ισχυρίζεται άρχισε να νιώθει καλύτερα ψυχολογικά και να έχει περισσότερη ενέργεια. Έχασε 62 ολόκληρα κιλά και η ζωή της άλλαξε ριζικά! Μεταξύ άλλων ανέφερε πώς πλεόν παίζει με το παιδί της χωρίς να δυσφορεί και αυτό την κάνει πολύ χαρούμενη.

Πηγή : mama365.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *