Μαντόνα: Ημίγυμνη με δικτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες έριξε το Instagram

cebcceb1cebdcf84cf8ccebdceb1 ceb7cebcceafceb3cf85cebccebdceb7 cebcceb5 ceb4ceb9cebacf84cf85cf89cf84cf8c cebaceb1cebbcf83cf8ccebd ceba
madonna insta2

Πανικό στο Instagram προκάλεσαν οι άκρως προκλητικές φωτογραφίες της που «ανέβασε» η Μαντόνα. Πολλοί θαυμαστές της βασίλισσας της ποπ εξέφρασαν τον θαυμασμό τους, ενώ κάποιοι άλλοι την κατηγορούν ότι κάνει τα πάντα για να μείνει στην επικαιρότητα.

Η τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, στα 63 της χρόνια και μετά από την πολυετή επιτυχία της, φαίνεται πως επενδύει ακόμα στο αισθησιακό και το τολμηρό. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Με βασικό πλάνο το κρεβάτι, η Μαντόνα ημίγυμνη ποζάρει με ψηλοτάκουνες πανάκριβες γόβες και δικτυωτό καλσόν, ενώ προτάσσει το στήθος και τα οπίσθιά της με άκρως αποκαλυπτικό στιλ. 

Η νέα άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μαντόνα κατάφερε να χωρίσει τα social media σε «δύο στρατόπεδα». Κάποιοι θαυμαστές επιδόθηκαν σε ντελίριο θαυμασμού, ενώ υπήρξαν και οι χρήστες που κατηγόρησαν την βασίλισσα της ποπ ότι κάνει τα πάντα για να μείνει στην επικαιρότητα.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Μαντόνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ