Μαντόνα: Φαρμακερά σχόλια του 50 Cent για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες – «Γριά που το παίζει Like a Virgin»

cebcceb1cebdcf84cf8ccebdceb1 cf86ceb1cf81cebcceb1cebaceb5cf81ceac cf83cf87cf8ccebbceb9ceb1 cf84cebfcf85 50 cent ceb3ceb9ceb1 cf84ceb9

«Βροχή» τα ειρωνικά σχόλια στα social media για τη Μαντόνα! Αφορμή, οι τολμηρές φωτογραφίες της 63χρονης βασίλισσας της ποπ στο Instagram.

Βέλη κατά της Μαντόνα εκτόξευσαν ακόμα και ορισμένοι από τους φανατικότερους θαυμαστές της, όπως ο 50 Cent. Ο διάσημος ράπερ τη χαρακτήρισε γριά που προσπαθεί να το παίξει «Like a virgin» στα 63 της, σχόλιο που την έκανε να… ξανα(βγει) από τα ρούχα της!

madonna insta2

madonna insta2

Η αρχή έγινε με ποστ του 50 Cent στο οποίο έγραφε για τις σχεδόν γυμνές φωτογραφίες της Μαντόνα: «Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει Like a virgin στα 63 της. Πρέπει να είναι πυροβολημένη για να ανεβάζει στο διαδίκτυο τον γερασμένο κώλο της»

50Cent Madonna trwitter scaled

50Cent Madonna trwitter scaled

Έξαλλη η βασίλισσα της ποπ, απάντησε στον ράπερ με μία παλιά φωτογραφία από τους δύο μαζί αγκαλιασμένους με το σχόλιο: «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσεις! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media».

madonna 50Cent 04 12 2021

madonna 50Cent 04 12 2021

Και συνέχισε: «Αυτό το σχόλιο ήταν η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις. Δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε και θα διασκεδάζεις τόσο πολύ όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

Ανταπαντώντας ο 50 Cent ζήτησε συγνώμη, σφάζοντας την 63χρονη βασίλισσα της ποπ με… το βαμβάκι: «Πρέπει να πλήγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Μείνετε συντονισμένοι! Η συνέχεια επί των social media!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ