Μαράια Κάρεϊ: Πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση η 10χρονη κόρη της

cebcceb1cf81ceacceb9ceb1 cebaceaccf81ceb5cf8a cf80cf81cf89cf84ceb1ceb3cf89cebdceafcf83cf84cf81ceb9ceb1 cf83ceb5 ceb4ceb9ceb1cf86ceae
mariah carey daughter22721

Η αμερικανική εταιρεία παιδικών ενδυμάτων «OshKosh B’Gosh» ανακοίνωσε τη νέα της καμπάνια για το σχολείο, με τίτλο «Today is Someday», με «πρωταγωνιστές» τους Μαράια Κάρεϊ, Μοχάμεντ Άλι και το μουσικό συγκρότημα OutKast αλλά και της 10χρονης κόρης της Μαράια.

Η καμπάνια προβάλλει χαρακτηριστικά από την παιδική ηλικία του Μοχάμεντ Άλι, της Μαράια Κάρεϊ (που υποδύεται η κόρη της) και των Outkast. 

«Ως μικρό κορίτσι, ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά να βλέπω τα παιδιά μου να οραματίζονται και να υλοποιούν τα όνειρα που έχουν στις καρδιές τους», δήλωσε η Μαράια Κάρεϊ.

Η εκστρατεία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την επόμενη γενιά να «ονειρευτεί με θάρρος για το τι θα γίνει κάποια μέρα».

Η Μονρόε Κάρεϊ

Η κόρη της Μαράια Κάρεϊ, Μονρόε επιδεικνύει το στυλ της στο σχολείο στην πρώτη διαφημιστική της καμπάνια και εμφανίζεται ως η μαμά της (Κάρεϊ) σε ηλικία 10 ετών, προβάλλοντας το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

[embedded content]

Στην καμπάνια για τον Μοχάμεντ Άλι ένα κόκκινο ποδήλατο εμφανίζεται στην ιστορία το οποίο τον οδήγησε στα ρινγκ.

[embedded content]

Ενώ για το συγκρότημα των «Outkast» αναδεικνύει τις αρχές του ντουέτου στην Ατλάντα, του Αντρέ 3000 με τον Μπιγκ Μπόι.

[embedded content]

«Αυτή η εκστρατεία αντιπροσωπεύει μια νέα, φρέσκια θέση για την εταιρεία – που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν και υπερασπίζεται τα όνειρα, το θάρρος και την αποφασιστικότητα των παιδιών», δήλωσε ο Τζεφ Τζένκινς, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας.

H καμπάνια, έκανε το ντεμπούτο της στο youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ