Μαρία Ηλιάκη: Έξω φρενών η γνωστή παρουσιάστρια

cebcceb1cf81ceafceb1 ceb7cebbceb9ceaccebaceb7 ceadcebecf89 cf86cf81ceb5cebdcf8ecebd ceb7 ceb3cebdcf89cf83cf84ceae cf80ceb1cf81cebfcf85
maria iliaki 1

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη διανύει μια τρυφερή και ευτυχισμένη περίοδο και ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο που θα ανοιχτεί στη ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πελυρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη.

Η σχέση αυτή πρόκειται να επισφραγιστεί και σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μια τρυφερή και συγχρόνως ευτυχισμένη περίοδο και ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο που θα ανοιχτεί στη ζωή της.

Η μέλλουσα μητέρα τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην Ελβετία, όπου μένει μόνιμα ο σύντροφός της λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Η ίδια ωστόσο φαίνεται να μην έχει συνηθίσει την καθημερινότητα εκεί και πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η Μαρία Ηλιάκη πρόσφατα παρήγγειλε ένα καινούργιο κρεβάτι.

Από αυτό ωστόσο έλειπε ένα εξάρτημα. Έπειτα από πολλές προσπάθειες, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι τελικά έλαβε ένα mail που την ενημέρωνε πως το εξάρτημα αυτό θα το παραλάβει την 15η εβδομάδα του χρόνου, κάτι που την έκανε έξαλλη.

«Παιδιά, σταματήστε να με τρολάρετε για το κρεβάτι γιατί βλέπετε και η βλεφαρίδα είναι έξαλλη αυτή τη στιγμή. Σήμερα μας στείλανε mail, βέβαια, συγγνώμη λέει για την καθυστέρηση, το εξάρτημα λέει που λείπει θα έρθει τη 15η εβδομάδα του χρόνου. Θα κάτσω δηλαδή εγώ να μετράω ποια είναι η 15η εβδομάδα του χρόνου.

Πες μου χρυσέ μου μια ημερομηνία που θα έρθει αυτό το εξάρτημα… Τι μου γράφεις 15η εβδομάδα;», λέει στο βίντεό της η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ