Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μετά τη γέννα

cebcceb1cf81ceafceb1 ceb7cebbceb9ceaccebaceb7 ceb1cf80cebfcebaceaccebbcf85cf88ceb5 cf80cf8ccf83ceb1 cebaceb9cebbceac ceadcf87ceb1cf83

Η παορυσιάστρια Μαρία Ηλιάκη μέσα από τα Instagram Stories της ενημερώνει τους χιιλάδες folllowers της για την καθημερινότητά ης.

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, ζει την απόλυτη ευτυχία τις τελευταίες μέρες, από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο την κόρη της.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε πριν 20 ημέρες περίπου και εντύπωση έκανε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, δείχνοντας μας την καλλίγραμμη σιλουέτα της μετά τη γέννα.
Η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τα Instagram Stories της, αποκάλυψε πως έχει χάσει ήδη 12 κιλά από αυτά που πήρε στην εγκυμοσύνη, εξαιτίας του καλού μεταβολισμού που διαθέτει.

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση από χθες που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και μένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά – που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15 – και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά.iliaki insta

iliaki insta

Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι.

Σοκαριστικό.

Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει.

Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ