Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με εσώρουχα λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα

cebcceb1cf81ceafceb1 ceb7cebbceb9ceaccebaceb7 cf80cebfceb6ceaccf81ceb5ceb9 cebcceb5 ceb5cf83cf8ecf81cebfcf85cf87ceb1 cebbceafceb3cebf
maria iliaki

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της. Σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της. Τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη, και απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου.

Η Μαρία Ηλιάκη, μπορεί να βρίσκεται μακριά από τη χώρα μας ωστόσο, μέσα από τα social media έχει φροντίσει να διατηρεί ζωντανή της επαφή με τους φίλους της αλλά και τον κόσμο που την ακολουθεί.

Πολλές φορές μάλιστα, μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές της καθημερινότητάς της και όσα την απασχολούν αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης φροντίζοντας πάντα να διατηρεί μια ισορροπία.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη που βρίσκεται σε προχωρημένη πλέον εγκυμοσύνη, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με εσώρουχα φορώντας από πάνω μόνο ένα ανοιχτό πουκάμισο.

«Mom to be», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Μαρία Ηλιάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ