Μαρία Ηλιάκη: Τα μηνύματα που την έχουν τρομοκρατήσει και η απάντησή της

cebcceb1cf81ceafceb1 ceb7cebbceb9ceaccebaceb7 cf84ceb1 cebcceb7cebdcf8dcebcceb1cf84ceb1 cf80cebfcf85 cf84ceb7cebd ceadcf87cebfcf85cebd
maria iliaki 1

«Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς», λέει η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.

Έκκληση προς τις διαδικτυακές φίλες της κάνει η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, η οποία ζει το τελευταίο διάστημα στη Ζυρίχη με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη. Σε λίγο καιρό η Μαρία Ηλιάκη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Όλο αυτό το διάστημα δέχεται διάφορα μηνύματα από άλλες μαμάδες που την ενημερώνουν για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει όταν γεννηθεί το παιδάκι της.

Αυτά τα μηνύματα όπως φαίνεται την έχουν τρομοκρατήσει και για αυτό ζήτησε μέσω ενός βίντεο να σταματήσουν να της στέλνουν άλλα τέτοια μηνύματα.

«Κορίτσια, με όλη την αγάπη που σας έχω. Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο: “κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς”, λες και έρχεται… Εντάξει…

Ένα μωρό θα ΄ρθει, θα το αντιμετωπίσει η κάθε μάνα, μέλλουσα μάνα όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μη στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μανούλες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα, όχι άλλο. Φτάνει», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ