Μαρία Ιωαννίδου : «Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις – Λάθος που δεν έκανα παιδί»

cebcceb1cf81ceafceb1 ceb9cf89ceb1cebdcebdceafceb4cebfcf85 ceadcf87cf89 cebaceaccebdceb5ceb9 cf80ceadcebdcf84ceb5 ceb5cebacf84cf81
io

Για την προσωπική ζωή της, τα λάθη του παρελθόντος αλλά και για το πώς βλέπει τα πράγματα στην τηλεόραση του σήμερα, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και για τις εκτρώσεις που είχε κάνει η ίδια παλαιότερα. Δήλωσε, μάλιστα, πως ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανε ένα παιδί.

«Πενθώ κανονικά που ακυρώθηκε η παράσταση γιατί είναι από τις ακριβές. Αυτό σημαίνει ανεργία. Δεν ξέρω ούτε να πλέκω ούτε να κεντάω, υποφέρω στο σπίτι μου. Τι να κάνω; Να χορεύω μόνη μου; Να με βλέπει ο σκύλος μου; Μου έχει πει ο κόσμος ότι θέλει να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Θα δεχόμουν πρόταση για κριτής στο J2US, αλλά δεν υπάρχει αξιοκρατία όπως παλιά. Η Ζωζώ θα είναι πολύ καλή.

Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό. Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις.
 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου  :

[embedded content]

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *