Μαρία Κορινθίου: Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια

cebcceb1cf81ceafceb1 cebacebfcf81ceb9cebdceb8ceafcebfcf85 ceb1cebdceadceb2ceb7cebaceb1 cf83cf84ceb7 ceb6cf85ceb3ceb1cf81ceb9ceac cebc
maria korinthiou

Για την καθημερινότητά της και την απόφασή της να ξεκινήσει διατροφή μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

«Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα» σημείωσε, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Όταν ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, δεν απάντησε. «Του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν» σημείωσε και αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε ένα καβγαδάκι το πρωί.

«Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον συμπαθώ σήμερα» συμπλήρωσε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την παρουσία της κόρης τους, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσπάθειά τους να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί» πρόσθεσε.

«Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου για το αν έχει μιλήσει στην κόρη της για το τι συμβαίνει πίσω από τις διάφορες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

«Εγώ είχα πάρει την απόφαση, μέχρι να πάει έξι χρονών να αφήσω κάποια πράγματα πίσω και έκανα μόνο θέατρο» τόνισε η Μαρία Κορινθίου για τις αποφάσεις που πήρε το ζευγάρι για την ανατροφή της κόρης τους.

«Προσπαθούσα να τις δώσω κάποιες βάσεις για εμάς, για την έκθεση που μπορεί να έχουν οι γονείς της» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ