Μαρία Κορινθίου για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Πήρε τηλέφωνο και είπε σε χαιρετώ»

cebcceb1cf81ceafceb1 cebacebfcf81ceb9cebdceb8ceafcebfcf85 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd cf80ceb5cf81ceb9cf80ceadcf84ceb5ceb9ceb1 cebcceb5
korinthiou

Συγκλονιστική η Μαρία Κορινθίου στην εξομολόγησή της στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό που είχε τόσο η ίδια και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η πάντα εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου, καλεσμέμνη στην εκπομπή Πρωινό, μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Όπως είπε η ηθοποιός, η ίδια και ο Γιάννης Αϊβάζης κόλλησαν από έναν φίλο/συνάδελφο με τον οποίο βγήκαν για καφέ. Ο Γιάννης Αϊβάζης κόλλησε πρώτα την Covid-19 και στη συνεχεία η ίδια.

Η Μαρία Κορινθίου, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα: «Πήγαμε στο Σωτηρία και αισθάνθηκα λες και τον παράτησα. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου»!

Και τόνισε στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης φοβήθηκε το ενδεχόμενο να τον διασωληνώσουν, γιατί δυστυχώς διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του. Σοκαρίστηκε. Εκείνη την ημέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Στεναχωρήθηκε πολύ και για τον συνάνθρωπό του»!

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Αυτός ο άνθρωπος μπήκε δύο μέρες αφού ήταν ο Γιάννης μέσα. Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: «Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο».

Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν κοιμηθείς και ξυπνήσεις με πνευμονία.

Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και τους είπε: «Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά». Τον κοίμησαν και τον διασωλήνωσαν. Μου είπε ο Γιάννης ότι άκουσε ακόμα και τον ήχο από τη διασωλήνωση».

Και πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου: «Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος Μέσα εκεί που ήταν ο Γιάννης ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα. Όλοι οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ