Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με μπικίνι και «λιώνει» το Instagram

cebcceb1cf81ceafceb1 cf83cebfcebbcf89cebccebfcf8d cf80cebfceb6ceaccf81ceb5ceb9 cebcceb5 cebccf80ceb9cebaceafcebdceb9 cebaceb1ceb9
maria solomou 1

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, βρίσκεται για τριήμερο στη Σκιάθο, και βάζει φωτιά σο Instagram με τις αναρτήσεις της.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό, απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης, μακριά από το άγχος της πρωτεύουσας και τις επαγγελματικές υποχεώσεις.

Η Μαρία Σολωμού έκανε το μπάνιο της στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει και φωτογραφήθηκε με μαγιό, «κόβοντας» την ανάσα στους διαδικτυακούς της φίλους με τις άψογες αναλογίες της.

Στην παρέα της η καλή της φίλη, Κατερίνα Θεοχάρη, η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως «κοντή» στο «Παρά Πέντε».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Μαρία Σολωμού.

«Έχω ραγάδες απ τα 13 μου, κυτταρίτιδα απ τα 18 και εσχάτως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση. Και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ, μέχρι scrub, dry brush και κρέμες.

Και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη…» ,είχε γράψει πρόσφατα η Μαρία Σολωμού, απαντώντας στην επίμαχη ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ