«Μαρίνα»: Η Φωτεινή Βελεσιώτου παρουσιάζει το νέο τραγούδι της

cebcceb1cf81ceafcebdceb1 ceb7 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae ceb2ceb5cebbceb5cf83ceb9cf8ecf84cebfcf85 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83
Φωτεινή Βελεσιώτου Foteini Velesiotou

Το νέο τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου αντλεί έμπνευση από την ιστορία της «Μαρίνας» του Μ. Καραγάτση.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μαρίνα», που προαναγγέλει την κυκλοφορία, σε σύντομο χρονικό διάστημα, του νέου προσωπικού της δίσκου με γενικό τίτλο «Άδεια Ρούχα».

Όλα τα τραγούδια υπογράφουν ο σημαντικός στιχουργός Κώστας Φασουλάς και η αξιόλογη τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου.

Έχει προηγηθεί η ιδιαίτερα επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού, προπομπού του δίσκου, με τίτλο «Βαδίζω Ανάποδα».

Ο Κώστας Φασουλάς εμπνέεται από την ιστορία της «Μαρίνας», λογοτεχνικής ηρωίδας του Μ. Καραγάτση στο εμβληματικό του βιβλίο «Η Μεγάλη Χίμαιρα». Ο στιχουργός με ευστοχία παρουσιάζει μία διαχρονική εικόνα της γυναικείας ύπαρξης που στροβιλίζεται «στου κόσμου τη δίνη».

Η Σοφία Νάτσιου συνθέτει με έμπνευση και μας παρουσιάζει ένα ακόμα δείγμα του δημιουργικού της χαρίσματος.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με τη γνωστή της δωρική, διακριτή της φωνή μας χαρίζει μία μεστή ερμηνεία που αποδίδει εξαιρετικά τη συναισθηματική κατάσταση της ηρωίδας που απευθύνεται.

Την εικονογράφηση της νέας δισκογραφικής δουλειάς «Άδεια Ρούχα» και του τραγουδιού «Μαρίνα» την έκανε ο εικαστικός ζωγράφος Δημήτρης Αστερίου εμπνεόμενος από τους στίχους του Κωστα Φασουλά και τη μουσική της Σοφίας Νάτσιου και βασιζόμενος στην προσωπική επαφή και στενή του φιλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου.

Το τραγούδι «Μαρίνα» συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video που υπογράφει ο Giuseppe Vieri και στο οποίο πρωταγωνιστεί, μαζί με την ερμηνεύτρια, η δημοφιλής ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

[embedded content]

ΠΗΓΗ