Μαρίνα Πατούλη: Συνεχίζει να εκπλήσσει με τις αναρτήσεις της – Η διαφορετική μέρα και ο νέος της «φίλος»

cebcceb1cf81ceafcebdceb1 cf80ceb1cf84cebfcf8dcebbceb7 cf83cf85cebdceb5cf87ceafceb6ceb5ceb9 cebdceb1 ceb5cebacf80cebbceaecf83cf83ceb5
marina patouli scaled

H Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Δήμο Φυλής για δουλειά, ωστόσο απόλαυσε μια ξενάγηση που της έμεινε αξέχαστη και μοιράστηκε μαζί μας την εμεπιρία της.

Η Μαρίνα Πατούλη συενχίζει να ενημερώνει τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της για την καθημερινότητά της και τις δραστηριότητές της.

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να έζησε δύσκολες προσωπικές στιγμές μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη αλλά δε σταμάτησε ποτέ να εργάζεται. Με τις αρμοδιότητές της ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece συμμετέχει ενεργά στα κοινά με νέες ιδέες.

H Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Δήμο Φυλής για δουλειά, ωστόσο απόλαυσε μια ξενάγηση που της έμεινε αξέχαστη και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με ένα υπέροχο άσπρο άλογο τον Pablo!

«Με τον Pablo #happymomments #moodoftheday #lovehorses #nature #carpediem Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη φιλοξενία κ την ξεχωριστή εμπειρία της ξενάγησης στην ομορφιά της φύσης», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ