Μαρίνα Πατούλη: «Τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι»

cebcceb1cf81ceafcebdceb1 cf80ceb1cf84cebfcf8dcebbceb7 cf84ceb1 cf80ceb1ceb9ceb4ceb9ceac ceb4ceb5cebd cf84ceb1 cf80cf81cebfcf83cf84
marina patouli scaled

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε το απόγευμα της Τετάρτης την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από όσα αποκαλύφθηκαν για τη μεγάλη κρίση που περνά στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από δηλώσεις της κ. Πατούλη το ζευγάρι μετά από 35 χρόνια γάμου βιώνει κρίση ενώ ο περιφερειάρχης Αττικής, έστειλε στην Μαρίνα Πατούλη εξώδικο, με το οποίο ζητά να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον έφηβο γιο τους

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε το παρών το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ως πρόεδρος του του Δικτύου SDG 17 Greece, στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 2021.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, διευκρίνισε ότι στο μοντάζ λόγω του εξωδίκου, κόπηκαν κάποια λόγια της για την προστασία του γιου της.

Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και με ελάχιστο μακιγιάζ η κ. Πατούλη είπε μεταξύ άλλων στις κάμερες:

«Με θλίψη μου είδα, ότι ο κ. Πατούλης απάντησε με ένα εξώδικο. Τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με ένα εξώδικο και με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου.

Ούτε με την απουσία σου σε μια μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι κοντά στη γυναίκα του και το παιδί του.

Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δράμα περνά κάθε γυναίκα που κάνει πίσω στην καριέρα της για τον άνδρα της. Και στα 50 μου της λέει “γειά σας“ και δεν δέχεται να μιλήσει μαζί της, απαξιώνοντάς την.

Δεν σέβεται τη μητέρα. Στο εξώδικο μου απαγορεύει να μιλάω δημόσια, λέγοντας ότι θα μου κάνει αγωγή. Προσέξτε μήπως κάνει και σε σας».

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ