Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ξεσπά η κόρη του Μίκη – «Μην με πυροβολείτε άλλο»

cebcceb1cf81ceb3ceb1cf81ceafcf84ceb1 ceb8ceb5cebfceb4cf89cf81ceaccebaceb7 cebeceb5cf83cf80ceac ceb7 cebacf8ccf81ceb7 cf84cebfcf85 cebc

Πριν λίγες ημέρες η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη είχε απευθύνει δραματική έκκληση για βοήθεια.

Μετά την έκκληση της για βοήθεια μέσω Facebook εξαιτίας της δραματικής οικονομικής κατάστασής της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχολιάζοντας τις επιθέσεις που δέχτηκε.

margarita post
Η επίμαχη ανάρτηση

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, μετέφερε υπό την έγκρισή της όπως ειπώθηκε τα λεγόμενά της: «Μίλησα χθες το βράδυ και μου ζήτησε να σας μεταφέρω το εξής: “Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε” απέναντι στα σχόλια που γράφτηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η ανάρτησή της αφορά όλους τους μουσικούς της Ελλάδας γιατί πεινάνε αυτή τη στιγμή.

Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος» είπε ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικολάζας

Επιπλέον, η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη διαβίβασε τις ευχαριστίες της σε όλο τον κόσμο που έστειλε τσουβάλια με τροφή για τα 57 κατοικίδιά της, ενώ το κομμένο από τη ΔΕΗ ρεύμα στο σπίτι της στο Βραχάτι Κορινθίας, όπως ειπώθηκε, καλύφθηκε από χορηγία..

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *